2024. április 18. - Andrea, Ilma

Buday a svájci bajnokhoz került

A következő szezonban kölcsönjátékosként a svájci bajnok Schaffhausen együttesét erősíti Buday Dániel, a német Rhein-Neckar Löwen férfi kézilabdacsapatának magyar válogatott irányítója.
2008. április 24. csütörtök 20:34 - Hírextra

"Amikor kiderült, hogy a németek kölcsönadják, több csapat szerette volna leigazolni, de igyekeztünk olyat választani, ahol folyamatosan játéklehetőséghez jut, hogy visszanyerhesse régi formáját.

Schaffhausenben erre minden esélye megvan, és a Bajnokok Ligájában is újra szerepelhet. A németek nem mondanak le róla, sőt, azt szeretnék, hogy 2009 nyarán egy megerősödött, jó formában lévő Buday térjen vissza Németországba" - mondta Szörnyi Attila, a játékos menedzsere.

A 27 éves irányítóra még vár egy nagy feladat jelenlegi klubjával, hiszen május 3-án éppen korábbi csapata, az MKB Veszprém ellen kell helytállnia a KEK-döntő első mérkőzésén, a visszavágót egy héttel később rendezik. Érdekesség, hogy Buday leendő együttesét éppen a veszprémiek győzték le a sorozat elődöntőjében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását