2024. május 5. - Györgyi

Röhej, traffipaxokkal várják a Közép-Európai Ralit

Hatvan rendőrautóval, köztük traffipaxszal felszereltekkel is várják a megyéjük területén célba érő rali versenyzőket a Veszprém megyei rendőrök - tudta meg a HavariaPress. A mai naptól fokozott ellenőrzések lesznek tapasztalhatóak a Közép-Európai Rali Ve
2008. április 23. szerda 11:08 - Hírextra
Több helyen végeznek majd sebességmérést, s a versenyzőknek is büntetéssel kell majd szembenézniük, ha túllépik a legnagyobb megengedett sebességet. A versenyzőknek a közutakon a KRESZ szabályait betartva kell közlekedniük, a versenyszabályzat szerint is. A rendőrség a rali által érintett közutakon és a gyorsasági szakaszok közelében nagy forgalomnövekedésre számít, s ezért jelentős létszámmal készülnek a forgalmi rend zavartalanságának biztosítására. A megye rendőreinek van már gyakorlata az efféle versenyek biztosításában, hiszen a bakonyi rali-futamokon rendszeresen ott vannak. A verseny zavartalanságáért egyébként a szervezők felelnek, a rendőrség csak különleges esetben avatkozik be.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását