2024. május 4. - Mónika, Flórián

Leo minden "korosabb" nő álma

A szerdai Reggeli vendége Nagy Zsolt, azaz Leó volt. Örömmel válaszolt a nézők telefonhívásaira, szinte minden témáról készségesen nyilatkozott, egyedül a magánéletét érintő kérdéseknél terelte a szót. Néhány mondatot azért mégis elárult arról, hogy valak
2008. április 23. szerda 14:02 - Hírextra
- Van egy lány az életemben, akivel jól érzem magam. Alakulnak a dolgok – zárta rövidre.

Bár Ágicával már jó ideje szakítottak, sokan mégis ezzel kapcsolatban telefonáltak az egykori villalakónak.

- Sajnos sokaknak még mindig Ágica jut eszébe rólam. Nem akarom őt megbántani, de ez már a múlt. Ennek ellenére sokan telefonáltak, hogy milyen jó páros voltunk.

Természetesen Leó közelmúlt beli betegsége is terítékre került. A műsorvezető szívesen adott tanácsot a hasonló betegségben szenvedőknek.

- Mindenkinek azt mondtam, hogy ha kiderül, hogy probléma van a májával, nem kell kétségbe esni. Mindenre van megoldás, csak erő kell hozzá.

Rengetegen érdeklődtek arról is, hogy hogyan lehet elhelyezkedni a média világában. Leó szerint ennek két módja van.

- Két úton válhat valakiből műsorvezető. Az egyik, hogy hosszasan tanul és készül, a másik, hogy be kell vállalni valamit, amitől híres lesz az ember és utána, ha látják, hogy megvannak a képességei, megtalálják ajánlatokkal. Én szerencsésen a rövidebb úton jutottam idáig, nem titok, hogy a Való Világnak köszönhetem az ismertségemet. Ugyanakkor mindig figyeltem arra, hogy egyfajta értéket képviseljek. Mindent a szüleimnek köszönhetek, megpróbálok úgy élni, ahogyan neveltek. Sokan nem szeretnek emiatt, de minden közszereplő megosztja a véleményeket. Azt vettem észre, hogy a rajongóim túlnyomó része nem a saját, inkább a szüleim korosztálya. Sokan a fiukkal hasonlítanak össze, ami nagyon jól esik.
Forrás: netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását