2024. április 29. - Péter

Öngyilkost keresünk!

A brit mozdonyvezetők szakszervezete egy metró-öngyilkosságokról készült feketekomédia bemutatása elleni tiltakozásra készül, mert szerintük az ilyen brutális gázolásos haláleset cseppet sem vicces az érintett vonatvezetők számára sem ott, sem később.
2008. április 22. kedd 07:27 - Hírextra
A Three and Out című film egy vonatvezetőről szól, aki véletlenül elüt két embert, s mivel rájön, hogy egy harmadik elgázolásával a trauma miatt korengedménnyel nyugdíjba vonulhat, nekilát, hogy keressen egy öngyilkos szándékú utast.

"Minden évben 249 vezetőnek kell úgy kilépnie a fülkéből, hogy emberi test került a kerekek alá. Nem sokukat mulattatja a tény, hogy felelősek egy ember haláláért" - nyilatkozta a mozdonyvezetők és fűtők egyesült társaságának szóvivője.

A brit vasútbiztonsági testület tavaly a 249 vasúti halálból 194 esetben ítélte öngyilkosságnak a történteket.

A szakszervezet a produkció hétfői londoni premierjén szórólapokat osztogat a megjelenteknek.

A Worldwide Bonus Entertainment produkciós cég sajnálatát fejezte ki, hogy bár a forgatás alatt együttműködtek a londoni metrótársasággal, a szakszervezet akkor nem emelte fel a hangját a készülő film ellen.

A londoni metró illetékesei megerősítették, hogy tudták, miről szól a film, és általános politikájukhoz híven, amely nem támaszt nehézséget a metróban történő filmezéssel szemben, engedélyezték a forgatást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását