2024. április 25. - Márk

Fegyveres rablót keresnek a gödi rendőrök

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a férfit, aki az elmúlt hétvégén fegyverrel rabolt ki egy élelmiszerboltot Gödön - értesült a HavariaPress.
2008. április 22. kedd 13:01 - Hírextra
Az egyelőre ismeretlen férfi szombaton hajnalban lépett be a Pest megyei város főútján lévő egyik élelmiszerüzletbe, ahol fegyverrel megfenyegette az eladót és készpénzt követelt tőle.

Az alkalmazott a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő, több mint 160 ezer forintot, amivel a 20-25 év körüli elkövető elmenekült a helyszínről. A rendőrség egy 180-185 centi magas, erősen kreol bőrű, szikár testalkatú, sötétbarna, rövid, egyenes hajú, ovális arcú férfit keres, akinek jellegzetesen nagy, fekete szemei voltak, s az eset idején fekete bomber dzsekit, fekete farmer nadrágot, sötét cipőt, illetve sötét kesztyűt viselt. Kérik, hogy aki a leírás alapján felismeri a férfit, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztályát a 06-1-443-51-20-as telefonszámon.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását