2024. július 24. - Kinga, Kincső

Az előrehozott választásokért gyűjt aláírásokat a MIÉP

Az előrehozott választások kikényszerítése érdekében indít aláírásgyűjtést május elsején a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) - közölte az MTI-vel kedden Győri Béla szóvivő.A kezdeményezéshez csatlakozók kijelentik, "követelem a tisztességtelen kormány
2008. április 22. kedd 11:21 - Hírextra
Ezt több millió honfitársammal együtt, akik a népszavazáson igennel válaszoltak, azért kívánom, mert látom és tudom, hogy ennek a kormánynak a fennmaradása mérhetetlen károkat okoz a magyar társadalomnak" - mondta.

Tájékoztatása szerint arra számítanak, hogy a március 9-én igennel voksolók közül "nyomatékosan sokan" csatlakoznak az akcióhoz; kérdésre válaszolva Győri Béla elmondta, egyelőre polgári körök, civil szervezetek támogatására számítanak, de az is elképzelhető, hogy más pártokat is megkeresnek.

Az MTI érdeklődésére a szóvivő felidézte: másfél évtizedes fennállása alatt a MIÉP még nem indított saját aláírásgyűjtést, de a közelmúltban csatlakoztak például a több egészségbiztosítós modell bevezetése ellen a Magyar Kommunista Munkáspárt által indított akcióhoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását