2024. április 24. - György

Verekedésbe fulladt meccsek

Két vidéki futballmérkőzés is verekedésbe fulladt a hétvégén Vas megyében, a körmendi rendőrségen két-két embert hallgattak ki gyanúsítottként - értesült a HavariaPress. Vasárnap délután először Őriszentpéteren tört ki verekedés egy megyei II. osztályú mé
2008. április 21. hétfő 11:46 - Hírextra

Őriszentpéteren a meccs 72. percében hozott a játékvezető egy vitatható döntést, amin egy játékos annyira feldühödött, hogy megütötte a bírót. Ezután többen is rátámadtak a mérkőzésvezetőre, akit az egyik játékos meg is rúgott. A meccset követően a rendőrök két körmendi lakhelyű játékost állítottak elő, mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki.

Alig egy órával később Rönökön történt verekedés, ott azonban a megyei III. osztályú mérkőzés nézői keveredtek konfliktusba. A szurkolók verekedése közben egy embert arcon rúgtak, aki fejsérüléseket szenvedett. Az összecsapás miatt a rendőrök egy helybéli nőt és egy férfit állítottak elő, velük szemben ugyancsak büntetőeljárás indult a Körmendi Rendőrkapitányságon.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását