2024. május 2. - Zsigmond

Névre szóló csomagokban tárolták a drogot

Gazdag fogást könyvelhettek el a hétvégén a dorogi nyomozók, miután hat olyan drogos fiatalt fogtak el, akiknél névre szóló csomagolású drogtablettákat is találtak - értesült a HavariaPress. A feltételezett terjesztőkre szombaton éjszaka csaptak le a pili
2008. április 21. hétfő 12:03 - Hírextra

A lakásban nagyobb mennyiségű kábítószert és hat fiatalembert találtak, utóbbiak közül két dílert őrizetbe vettek, négy társukat pedig gyanúsítottként hallgatták ki. Mint kiderült, a huszonéves fiatalok különböző terjesztőkön keresztül, Budapestről vásárolták a drogot, majd azt továbbadták társaiknak.

Ezúttal 130 darab extasy tablettát szereztek be, amiket ráadásul névre szóló csomagokban tároltak a hűtőszekrényben. A nyomozók gyanúja szerint a fiatalok rendszeres fogyasztók, a vizeletvizsgálat az elfogáskor mindegyikük szervezetében kimutatott valamilyen kábítószert.

Kihallgatásuk során azt állították, hogy csak év eleje óta terjesztik egymás között a drogot, amit többnyire diszkóban fogyasztanak. Ezúttal is egy fővárosi techno-partyra készültek, amihez a jó hangulatot néhány extasy tablettával kívánták megteremteni.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását