2024. február 26. - Edina

A szakszervezetekkel közös május elsejére készül az önkormányzat

Munkavállalókat, nyugdíjasokat és pályakezdőket egyaránt vár május elseje közös megünneplésére a miskolci önkormányzat, a tervvel öt szakszervezeti tömörülés is egyetért - közölte Veres László, az önkormányzat szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2008. április 21. hétfő 17:08 - Hírextra

A tervek szerint idén is a megszokott helyen, a miskolci Csanyik-völgyben ünnepelik május 1-jét - mondta a szóvivő, megjegyezve: az önkormányzat arra törekszik, hogy "legyen ez a nap a pihenés, a kikapcsolódás, a szórakozás napja".

Veres László azt is elmondta: az önkormányzat közös ünneplési szándékát az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, a Munkástanácsok Országos Szövetsége és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma egyaránt támogatja.

A magyarországi szervezett dolgozók 118 éve ünnepelték először május elsejét a munka ünnepeként - emlékeztetett a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását