2024. április 26. - Ervin

Hazai duplázásra készülnek

A Német Kupa elhódításával négy éven belül harmadszor tudna duplázni a Bayern München labdarúgócsapata, amely a bajnokságot gyakorlatilag már megnyerte és a szombati finálénak is toronymagas esélyese.
2008. április 18. péntek 11:20 - Hírextra

A müncheniek Felix Magath irányításával 2005-ben és 2006-ban a bajnokságot és a kupát is megnyerték. Idén még a triplázás is sikerülhet, hiszen a müncheniek az UEFA Kupában is versenyben vannak, az elődöntőben az orosz Zenittel találkoznak.

A Bundesligában öt fordulóval a befejezés előtt tíz ponttal vezetnek a bajorok, a berlini kupafináléban pedig az a Borussia Dortmund vár rájuk, amelyet múlt szombaton hazai pályán 5-0-ra ütöttek ki.

A dortmundiaknak a hétközi bajnoki fordulóban sem sikerült javítaniuk, hiszen szerdán saját pályájukon szenvedtek 3-1-es vereséget, a Bayern ugyanilyen különbséggel győzött Frankfurtban.

A Borussia 19 év elteltével játszhat ismét kupadöntőt, nem véletlen, hogy a rendelkezésre álló 20 491 belépőre 184 ezer igénylés érkezett, a klub sorsolással döntött a szerencsés jegytulajdonosokról.

Német Kupa, döntő, szombat, 20 ó:
Bayern München-Borussia Dortmund, Berlin, Olimpiai Stadion

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását