2021. március 3. - Kornélia

Kinek kell meztelen mamás naptár?

Visszafele sült el hét anya jótékonysági aktnaptára: ahelyett, hogy pénzt hozott volna a vállalkozás egy vidéki iskolának Spanyolországban, a kutyának se kellettek a kalendáriumok, az aktanyák nyakán maradt ötezer példány, bevétel helyett pedig adósságot
2008. április 17. csütörtök 08:37 - Hírextra
A középkorú anyukák nem fedték fel minden porcikájukat a naptár oldalain: hol egy rókaprém, hol egy esernyő, hol karácsonyfadísz boa takarta őket. Novemberben rukkoltak ki a kalendáriummal, de - mint utólag rádöbbentek - rosszul reklámozták és forgalmazták portékájukat, amely nem került bele a karácsonyi vásárlás fősodrába. Most, áprilisban aztán már végképp nincs vevő az idei naptárra.

A kalendáriumot 1300 forintnyi összegért árulták. Lett ugyan némi bevétel, de az anyukák még mindig tartoznak 2,5 millió forintnyi euróval a nyomdának.

A megsegítésre szoruló általános iskola amúgy parányi, mindössze egyetlen tanterme és egyetlen tanára van. Diákból viszont nem egy van, hanem hét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását