2024. április 26. - Ervin

Megint nem jött be a rablómese

Ismét kitalált rablómese miatt indulhat eljárás egy házaspár ellen, ezúttal Tolna megyében - értesült a HavariaPress. Kedden dél körül a paksi rendőrségre telefonált egy kétségbeesett nő, azt állítva, hogy a Nagydorog és Paks közötti úton kirabolta őt és
2008. április 16. szerda 17:41 - Hírextra
Állítása szerint a támadók erőszakkal a náluk lévő 320 ezer forint átadására kényszerítették őket, majd nagy sebességgel elhajtottak Paks irányába. A nyomozókban már a helyszíni szemle során több tisztázatlan kérdés merült fel, ezért külön hallgatták ki a házaspárt, akik hamar ellentmondásokba keveredtek. Végül beismerték, hogy a rablást csak kitalálták, a szóban forgó összeget pedig korábban elköltötték.

Az ügyben ezért büntetőeljárás indult velük szemben, hatóság félrevezetése miatt. Legutóbb alig egy hete indult rendőrségi nyomozás hasonló feljelentés miatt, Heves megyében, ám az egyenruhások akkor is hamar megállapították, hogy az állítólag kirabolt tatabányai vállalkozó csak kitalálta az ellene elkövetett támadást.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását