2024. május 2. - Zsigmond

Csank távozott a Fradi éléről

Az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatótanácsa a tulajdonosokat képviselő Terry Robinsonnal és Rieb György elnökkel konzultálva Csank János helyére az év elejétől a klubnál szakmai menedzserként dolgozó angol Bobby Davisont nevezte ki az NB II-ben szereplő csapat
2008. április 16. szerda 19:06 - Hírextra
Erről a klub hivatalos honlapja számolt be.

Davison mellett Csató Sándor dolgozik pályaedzőként, míg Csank János júliusig szóló szerződése lejártáig tanácsadóként segíti a szakmai munkát.

"Rutinos edzőként tudtam, hogy mindez bekövetkezhet. A vezetőink megfontolt döntését a csapat jelenlegi helyzetében én is elfogadom" - mondta Csank János.

"Megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen híres klub vezetőedzője lehetek. Szeretném sikeressé tenni a csapatot, amelyhez a játékosoknak legalább olyan odaadóknak kell lenniük a klub iránt, mint a szurkolóinknak. Minden játékosnak a végsőkig kell küzdenie, ha a Ferencváros mezét viseli. Hangsúlyozom, senkinek sem biztos a helye, a labdarúgóknak minden héten meg kell küzdeniük azért, hogy a jövő héten is a kezdőcsapat tagjai legyenek" - nyilatkozta Davison, aki korábban a Sheffield United, a Leeds United és a Derby County játékosa is volt.

Az új vezetőedző a fenti nyilatkozatot követően a legközelebb a szombati bajnoki mérkőzés utáni sajtótájékoztatón áll az újságírók rendelkezésére, míg a labdarúgókra vonatkozóan határozatlan időre nyilatkozatstopot léptet életbe az FTC Zrt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását