2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Megszökött a kórházból két órára a MÁV biztosító igazgatója

Megszökött a kórházból két órára a MÁV biztosító őrizetbe vett igazgatója - hangzott el az RTL Klub kedd esti híradójában. A férfit pénteken vette őrizetbe a vám- és pénzügyőrség sikkasztás és pénzmosás miatt.
2008. április 15. kedd 20:03 - Hírextra

A kereskedelmi csatorna információja szerint az igazgató rosszullétre panaszkodott, ezért mentőt hívtak hozzá. Az ügyben belső vizsgálatot indítottak a vámosoknál, a rendőrök pedig azután nyomoznak, hogy kaptak-e kenőpénzt a mentősök a férfitől.

A híradó ismertetése szerint a Péterfy Sándor utcai Kórházból szökött meg a MÁV Általános Biztosító Egyesület igazgatója. Amikor a férfit, őrizetbe vétele után, kihallgatták, rosszullétre panaszkodott. A vámosok hívtak hozzá mentőt, amelybe be is szállt. A pénzügyőrök saját autójukkal mentek az Uzsoki Kórházba a mentősök után. Oda viszont az igazgató már nem érkezett meg.

Unger Pál, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére mindössze annyit közölt, hogy kedden a BRFK gazdaságvédelmi főosztálya vesztegetés megalapozott gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

"A beteg vizsgálata közben (...) olyan információt kaptak a mentők, hogy őt az Uzsoki Kórházba kell szállítani, mivel ott szokták kezelni, ott van a kezelőorvosa. Később azonban a mentőkocsiban a központi ágynyilvántartóval felvett kapcsolat alapján a területileg illetékes kórházba szállították" - mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat sajtószóvivője az RTL Klubnak.

Az igazgatót így a Péterfy Sándor utcai Kórházba vitték, ahonnan végül két órára eltűnt. Azt, hogy a biztosító vezetője mit csinált ezalatt, nem lehet tudni. Azóta már előzetes letartóztatásba helyezték és átszállították a tököli rabkórházba - hangzott el a híradóban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását