2024. április 29. - Péter

Ronaldinhóért az Inter is harcol

Habár a hírek szerint az AC Milannak ígérkezett el, az olasz város másik nagycsapata, az Internazionale sem mondott még le Ronaldinhónak, az FC Barcelona távozni készülő brazil sztárjának megszerzéséről. Az Inter változatlan érdeklődéséről Massimo Moratti
2008. április 14. hétfő 12:14 - Hírextra
"A héten értékeljük a helyzetet, s lehetőségeinket Ronaldinho leigazolását illetően. Kiváló kapcsolatokat ápolunk a Barcelonával, és a játékos személyes képviselőivel egyaránt" - egyértelműsítette Moratti az olasz sajtóban, hogy a maguk részéről nyitva tartják az ajtót a brazil érkezése előtt.

Az elnök annak tudatában szögezte le álláspontját, hogy a hétvégi médiajelentések gyakorlatilag kész tényként tálalták: az AC MIlan szerződteti a 28 éves brazilt, akivel elvben már meg is állapodott, csupán a katalán klubbal kell immár egyezségre jutnia. A La Gazzetta dello Sport már azt is tudni vélte, hogy a futballista 2012-ig kötelezi el magát az olasz sztárcsapathoz, ahol évi 8 millió euró lesz a fizetése. Egybehangzó hírek szóltak arról is, hogy az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani és Ronaldinho ügynöke, egyben fivére, Roberto de Assís hozta tető alá az elvi megállapodást. Utóbbi azt mondta, csak a Milannal tárgyalt, Moratti azonban nem látja véglegesen lezártnak az ügyet:
"Az átigazolása piac nyitott, az Inter számára is az még" - jelentette ki.

Pár napja felröppent információk szerint az AC Milan 20 millió eurós ajánlatot tett a katalán klubnak Ronaldinhóért, mire azonnal ráígért az Internazionale, 25 millióra emelve a "tétet".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását