2024. május 17. - Paszkál

Irány a Pardon

A Kis Csillag, Lovasi András zenekara "nyitja" csütörtökön a budapestiek népszerű szórakozóhelyét, a Zöld Pardont. A Petőfi híd budai hídfőjénél lévő szabadtéri "bulihely" tavasztól őszig népszerű együtteseknek és előadóknak biztosít fellépési lehetőséget
2008. április 14. hétfő 15:20 - Hírextra

A Kiscsillag Greatest Hits vol. 1 című lemezéről, valamint a legújabb szerzeményekből ad ízelítőt a csütörtök esti koncerten. A Greatest Hits... című albumot sokan a hazai rockpiac egyik legjobb lemezének tartják.

A Kiscsillag egy komolyan vett hobbizenekar, 40 év körüli zenészek garázsrock-zenekara, amely 2005-ben alakult. Lovasi András, aki a Kispál és a Borz együttessel és filmdalaival szerzett országos hírnevet, együttese jelenlegi és volt tagjaiból szervezte a Kis Csillag zenekart. Vásárolt egy hathúros hangszert, a Kispál és a Borz korábbi dobosával, Brautigam Gáborral, Ózdi Rezsővel, az ős-Kispál basszusgitárosával, valamint Leskovics Gáborral (Lecsóval), a Kispál és a Borz kültagjával (a Pál Utcai Fiúk "rendes" tagjával) kezdett koncertezni.

Az első koncerteket klub- és fesztiválkoncertek sorozata követte, majd az újabb számokkal elkészült egy demóanyag, végül a Kiscsillag debütáló albuma. Ezt Lovasi András egyik legjobb lemezének tartják. A frissesség, a kötetlenség, a hobbizenekar-jelleg miatt laza, üde, karcos, spontán anyagról van szó.

A budapesti koncerten - a lemezanyagon túl - új számokat is hallhat a közönség. Várhatóan felcsendül majd a legújabb termésből az "Az a világ nincsen", az "Ülnek a kiscsajok" vagy a "Fishing on Orfű" című daluk is.

A Kiscsillag nyitókoncertje a Zöld Pardonban este fél 9-kor kezdődik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását