2024. április 27. - Zita

Családi ballhé Károly és Kamilla között

Sorozatossá váltak a "tomboló veszekedések" Károly brit trónörökös és neje, Kamilla cornwalli hercegnő között, a trónörökösi hitves ugyanis - vasárnapi sajtóbeszámolók szerint - most már "utálja" a királyi családtagsággal járó kötelmeket.
2008. április 14. hétfő 07:05 - Hírextra
A News of the World, a legnagyobb brit vasárnapi tömeglap udvari bennfentesei szerint Kamilla - a walesi herceg második felesége - gyűlöli a protokolláris utazásokat, azt, hogy trónörökösnéként olyan sok programon kell részt vennie, és azt is, hogy Károly vidéki rezidenciáján, Highgrove-ban a vendégekkel kell bájcseverésznie.

A 60 éves Kamilla azt mondogatja barátainak, hogy szeretné korábbi, kötöttségek nélküli életét élni, olyan élvezetekkel, mint például a dohányzás, vagy egy kávézás az ismerősökkel.
A lap egyik udvari forrása szerint Kamilla a hivatalos highgrove-i rendezvényeken csak "önt magának egy italt, leül egy sarokba és távol tartja magát az eseményektől", a férjével nemrégiben tett hivatalos karibi körutat pedig egyszerűen "rémálomként" írja le baráti körében.

A hercegnő azt mondogatja, hogy ő mindig is csak Károly hitvese akart lenni, nem pedig főmunkaidős királyi családtag. Most már a trónörökös közeli barátai is fárasztják, mert egyszerűen unalmasnak találja őket - idézi forrásait a News of the World.

A trónörökösi házaspár állítólagos súlyos vitáinak híreit korántsem először kapja fel a brit bulvársajtó.

A News of the World már két évvel ezelőtt azt írta, hogy Károly és Kamilla a veszekedések miatt szinte már szóba sem áll egymással, sőt a trónörökösné "nem erre szerződtem" felkiáltással egy időre ott is hagyta a londoni rezidenciát. Az elmérgesedett vita tárgyát már az akkori beszámolók szerint is az képezte, hogy Kamilla nem hajlandó olyan mértékben kivenni részét a királyi protokollból, ahogy azt Károly elvárná tőle.

A viszály állítólag olyan mértéket öltött, hogy Károly egy alkalommal dühében darabokra rugdalt egy nagy értékű, antik karosszéket.

A trónörökös egykori helyettes magántitkára, Mark Bolland a lapnak akkoriban azt mondta: Kamilla "irdatlanul lusta ... saját rokonainak egyike is úgy jellemezte, hogy ő a leglustább a XX. században Angliában született nők közül".

Károly és Kamilla több évtizedes, mindkettőjük részéről elismerten házasságtörő viszony után, éppen három éve kelt egybe, szerény polgári ceremónián.

A trónörökös több mint tíz éve autóbalesetben elhunyt első felesége, Diana hercegnő - aki 1996-ban, világraszóló botrányok közepette vált el a walesi hercegtől - annak idején csak úgy emlegette baráti körben Kamillát, hogy "az a rottweiler".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását