2024. április 27. - Zita

Tizenéves rablóbandát fogtak el

Elfogta a rendőrség azt a tizenévesekből álló társaságot, akik a gyanú szerint legalább három rablást követtek el a mára virradó éjszaka Egerben - értesült a HavariaPress. Az ügy érdekessége, hogy a rendőrség előtt eddig csak két bűncselekmény sértettje i
2008. április 12. szombat 21:14 - Hírextra

A négy hatvani lakhelyű fiatal beismerte a rablásokat és a csoportos garázdaságokat, ám a nyomozók csak kettejüket vehették őrizetbe, a többi fiú ugyanis még a 14 éves kort sem érte el. A hevesi megyeszékhelyen szombaton hajnalban több brutális vagyon elleni bűncselekmény is történt. A vasútállomás mellett egy férfitől erőszakkal elvették a mobiltelefonját és pendrive-ját, a közeli Népkertben pedig egy idős férfit vertek össze az akkor még ismeretlen támadók, majd elvették a súlyosan sérült nyugdíjas mobiltelefonját.

A városi kapitányság járőrei még az éjszaka előállítottak négy hatvani fiút, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmények elkövetésével. Kihallgatásukkor nemcsak az előbbi két rablást ismerték be, de elmondták, hogy hajnali egy óra körül a Törvényház út és a Trinitárius út kereszteződésénél lévő buszmegállóban is megvertek valakit, akitől egy ezüst nyakláncot vittek el. Ez utóbbi sértett viszont eddig nem jelentkezett a rendőrségen, ezért az Egri Rendőrkapitányságon várják az illető mielőbbi jelentkezését.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását