2024. április 28. - Valéria

Horváth kiesett

A négy magyar induló közül három - Balogh Gábor, Tibolya Péter és Kasza Róbert - jutott be a vasárnapi férfi döntőbe az öttusázók madridi Világkupa-versenyén. A tavaly világ- és Európa-bajnok Horváth Viktor kiesett. Váratlan búcsúját illetően Pálvölgyi Mi
2008. április 12. szombat 07:47 - Hírextra

A székesfehérvári versenyző 17. lett az A csoportban és 144 ponttal maradt le a döntős szereplésről. Ugyanitt Tibolya hetedikként zárt.

Jól és eredményes mozgott viszont a páston a korábbi világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes Balogh, aki ezer ponttal fejezte be ezt a számot. Ugyancsak remekül vívott, s szintén ezer pontig jutott Kasza. Előbbi a C csoportban második, utóbbi a B-ben hatodik lett.

A viadal honlapja alapján a pénteki selejtezőben három csoportban küzdött a 78 fős mezőny, mindegyikből az első tizenkettő jutott a fináléba.

Szombaton a nők döntőjét rendezik, többek között Vörös Zsuzsanna, Máthé Vivien, Gyenesei Leila és Tóth Adrienn részvételével.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását