2024. április 20. - Tivadar

Braunnak sem sikerült

A 73 kg-os Braun Ákos a harmadik helyért küzdhet a lisszaboni olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon, ezzel elvesztette esélyét a pekingi szereplésre.
2008. április 12. szombat 16:41 - Hírextra

A világ- és Európa-bajnok klasszis - aki edzője, Hangyási László szerint csak aranyéremmel kvalifikálhatta volna magát az ötkarikás játékokra - az elődöntőben, negyedik mérkőzésén a belga Dirk van Tichelttel találkozott. Kettejük párharca nagyjából döntetlenre állt, kölcsönösen verték már meg egymást a világversenyeken.

A portugáliai fejezet a belga számára kezdődött jobban, ugyanis egy perc elteltével belekapott ellenfele szemébe, aki másodpercekig feküdt fájdalmas arccal a földön. Fél perccel később a magyart passzivitásért, újabb másfél perc múlva pedig rossz fogásért intették, így van Tichelt ekkor már jukóval vezetett. A hátralévő időben már csak őrizte előnyét, ebbe az is belefért, hogy egyszer őt is intsék.

Braun tehát - aki a bronzmeccsen az olasz Marco Maddalonival találkozik - az athéni után a pekingi olimpián sem léphet tatamira.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását