2024. május 3. - Tímea, Irma

Ugrókötéllel akasztotta fel magát a pécsi kisiskolás

Ugrókötéllel akasztotta fel magát egy kilencéves kisfiú Pécsett a napokban, a gyerek életét barátja mentette meg - írta pénteken az Új Dunántúli Napló. A fiú a Ciszterci Nevelési Központ Általános Iskolájának udvarán, az egyik szünetben követte el tettét.
2008. április 11. péntek 10:26 - Hírextra
Társainak előre bejelentette, mit tervez, de nem hittek neki, ezért nem is tettek semmit, hogy megakadályozzák. A kötélen lógó fiút barátja vette észre, odarohant hozzá, és megmentette az életét.

A gyerek kórházba került, nem szenvedett azonban súlyos sérüléseket, így már haza is mehetett. A barátját viszont súlyos lelki trauma gyötri, egy darabig nem ment iskolába, s most a szülei azt szeretnék, ha más oktatási intézménybe járna.

Az iskola igazgatója, Késmárki Tiborné a lapnak azt mondta: nem történt ilyen eset, Zakar Ferenc Polikárp, a Ciszterci Rend főapátja viszont tud a történtekről. Szerinte a fiú csak játszott a kötéllel, de nem akasztotta fel magát. A főapát azt ugyanakkor elismerte, hogy ha a társa nem szabadítja ki a fiút, tragédia történhetett volna - olvasható a baranyai napilapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását