2020. szeptember 28. - Vencel

Száguldás közben szexeltek

Bevonták a jogosítványát egy norvég gépkocsivezetőnek, aki nemcsak a megengedett 100 kilométeres legnagyobb sebességet lépte túl, de vezetés közben útitársnőjével közösült is - jelentette hétfőn a norvég sajtó.
2009. április 13. hétfő 20:34 - HírExtra
A rendőrök egy cikkcakkban, 123 kilométeres sebességgel haladó gépkocsira lettek figyelmesek Oslo közelében az autópályán - írta a Drammens Tidende című napilap egy rendőrségi jelentésre hivatkozva. (Norvégiában az autópályákon a megengedett legnagyobb sebesség 100 kilométer/óra.)
    
A rendőrök az autó nyomába eredtek, és közelebb érve látták, hogy az útitársnő a vezető ölében ül és a pár ritmikusan mozog. "Szexuális kapcsolatot folytattak" - mondta egy rendőr a lapnak. A rendőrség videofelvételekkel tudja bizonyítani a többszörös szabálysértést megtörténtét. - A vezetés közbeni szexuális aktus jelentős veszélyforrás, mert az autó szemlátomást imbolygott - mondta egy rendőr.
    
A 28 éves férfitől azonnal bevonták a jogosítványt, így 21 éves úti- és szextársa volt kénytelen a volánhoz ülni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását