2024. április 23. - Béla

Elárverezik Sarka Kata melltartóját

Sarka Kata korán reggel ledobta melltartóját. Az üzletasszony és kedvese, Hajdú Péter vendégeskedett ma reggel a Danubius Csiliben, s csinos fiatal nő egyszerűen nem bírt ellenállni Rákóczi Feri és Lovász Laci csábításának. Míg a televíziós műsorvezető a
2008. április 10. csütörtök 14:39 - Hírextra
Ezen a reggelen nem csak a hallgatók, a Csili műsorvezetői is igen meglepődtek, amikor Hajdú Péter kezében elgörbült egy kanál. Úgy tűnik, Péter hasonló képességekkel bír, mint a mostanság hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Uri Geller. A televíziós műsorvezetőtől megtudhattuk, hogy nem vallja magát mentalistának, nem szokott újabb és újabb produkciókat gyakorolni. Azt hogy a véletlen, vagy valami különleges erők következtében hajlik meg Péter kezében a kanál, csak ő tudhatja.

„Hihetetlen volt, döbbenten ültünk a stúdióban! Péter nem csak hogy hajlítani tudja az a kanalat, de valami fura módom arra is képes, hogy megcsavarja. Elképesztő látvány volt.” – mesélte Rákóczi Feri teljes ámulattal.

A reggeli Csiliben azonban nem csak ez volt az egyetlen megdöbbentő esemény. A két műsorvezető Rákóczi Feri és Lovász Laci ugyanis szó szerint leimádkozta Hajdú Péter szerelméről, a szépséges Sarka Katáról melltartóját.

„Nem az volt az eredeti terv, hogy megszabadítjuk Katát a melltartójától, azonban nem hoztak nekünk olyan tárgyat a felújított lakásukból, amit elárverezhetnénk. Péter felajánlotta az alsónadrágját, amiről gyorsan le is beszéltük, és a csudacsinos piros melltartóra szavaztunk. Kata először nem volt elragadtatva az ötlettől, de vőlegénye kedvéért belement a dologba. Arra azonban Péter sem számított, hogy mi a helyszínen megszabadítjuk Katát a fehérneműjétől, de megtettük. Kisebb közelharcot vívtunk ennek érdekében Péterrel és Katával, de a melltartó most már a mi kezünkben van” – mondta Feri.

Az adásból az is kiderült, hogy egy 80B-s, piros melltartóról van szó. Persze a műveletnek célja is volt, a melltartót elárverezik, a befolyt összeget pedig a Madarász utcai Gyermekkórház javára ajánlják fel. Az árverés 100.000 forintról indult, és az összeg igen hamar megindult felfelé.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását