2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Cselgáncs Eb: Lisszabonban a magyarok

Csaknem négy és fél órás út végén, helyi idő szerint 12:45 órakor leszállt Lisszabonban a pénteken kezdődő olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságra érkezett magyar küldöttség első fele.
2008. április 10. csütörtök 15:51 - Hírextra
A portugál fővárosban hűvös-szeles idő, mintegy 15 fok fogadta Burján Lászlót, Ungvári Miklóst, Csernoviczki Évát, Perge Ilonát, Baczkó Bernadettet, Csák József női szakágvezetőt, Pánczél Miklós és Csernoviczki Csaba edzőket, Csorba Miklós bírót és Tóth István gyúrót, akikhez a délutáni órákban csatlakozik a későbbi járaton helyet kapott Braun Ákos, ifj. Nagysolymosi Sándor, Farkas Bálint, Hadfi Dániel, Bor Barna, Szabó Brigitta és Mészáros Anett, valamint az edzők közül Hangyási László, Toncs Péter, Németh Ferenc és Hidas Péter csapatorvos.

"Ma már csak súlybeállítás lesz, rólam még le kell jönnie holnapig egy kilónak, ami nem lesz gond. Sajnálom, hogy edzőmnek, Nagysolymosi Sándornak betegség miatt otthon kellett maradnia, de majd érte is küzdök" - fogadkozott a 66 kg-os Ungvári, aki tavalyi vb-bronzérmével már biztos pekingi kvótásként lép tatamira Portugáliában.

A pénteki küzdelmek magyar idő szerint 10:30 órakor kezdődnek, a magyarok az első napon Burján Lászlóért (60 kg), Ungvári Miklósért (66), Csernoviczki Éváért (48), Perge Ilonáért (52) és Baczkó Bernadettért (57) szoríthatnak. Közülük Ungvári, Csernoviczki és Baczkó harcolta már ki korábban a pekingi szereplés jogát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását