2024. április 19. - Emma

Szexet ígértek, de csak megverték és kirabolták

Szexuális szolgáltatásra tettek ajánlatot egy 66 éves járókelőnek, akit aztán - férfi segítőjükkel együtt - megverték és kirabolták azok a nők, akik ellen csoportosan elkövetett rablás és súlyos testi sértés miatt indított eljárást az encsi rendőrkapitány
2008. április 9. szerda 14:05 - Hírextra

Dobi Tamás közölte: az encsi autóbusz állomás környékén még hétfőn szólított meg két nő egy idősebb - 66 éves - férfit, mondván, hogy mindösszesen kettőezer forintért szexuális szolgáltatást nyújtanak számára. A férfi elfogadta a "rendkívüli ajánlatot", így hármasban egy elhagyatott romos épületbe mentek.

Ölelés helyett azonban az áldozat pofonokat és rúgásokat kapott a két lánytól és társuktól, egy - már előre lesben álló - fiatal férfitól. A bántalmazás következtében az áldozat elveszítette az eszméletét, majd az elkövetők elvették készpénzét.

Az alélt idős emberre csak három óra múlva találtak rá. Az elsődleges orvosi szakvélemények alapján nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrségi eljárás során a 33 éves és a 18 éves nő, valamint a 18 éves férfi "segítőtárs" beismerő vallomást tett, így az encsi kapitányság csoportosan elkövetett rablás, illetve súlyos testi sértés miatt indított eljárást.
A hatóság őrizetbe vette az elkövetőket - mondta Dobi Tamás.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika orsós csabika
2008. június 4. 15:43
Ők is az enyéimek vótak! ;)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását