2024. április 20. - Tivadar

Nem húzható ki két évig a kisebbségi kormányzás

Suchman Tamás szocialista képviselő szerint két évig semmiképp sem húzható ki a kisebbségi kormányzás - olvasható a szerdai Magyar Nemzetben.
2008. április 9. szerda 09:03 - Hírextra

A politikus úgy véli: előrehozott választásokról akkor lehet szó, ha végképp nem megy semmiféle közelebbi együttműködés az SZDSZ-szel.

Minden attól függ, hogy a koalíciós pártok a válás után mennyire tudnak együttműködni. Meg kell találni az együttműködés útját - mondta a lapnak nyilatkozva Suchman, aki szerint az emberek azért voksolnak az előrehozott választások mellett, mert semmi mást nem látnak, csak marakodást az állam élén.

Gyurcsány Ferenc helyzetéről annyit mondott, hogy a mindenkori kormánypárt belső állapota meghatározó az ilyen krízisekben, és ebből a szempontból nem szükséges a miniszterelnök leváltása. Viszont a váltás szükségessége hasonló, mint Medgyessy Péter esetében, így Suchman szerint biztos, hogy a kormányfő lemond, amint a kiúttalanság helyzetével szembesül.

Határán vagyunk a tűrőképességnek, így azt hiszem, lépni kell - fogalmazott Suchman Tamás a szerdai Magyar Nemzetben.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását