2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Mihály kikapott

Mihály János kikapott az olasz Alessio di Savinótól az athéni olimpiai kvalifikációs ökölvívótorna negyeddöntőjében, s ezzel kiesett.
2008. április 9. szerda 18:30 - Hírextra

A mindössze 18 éves magyar számára nem kezdődött jól a találkozó, hiába próbált irányítani a sokat és jól mozgó riválisa ellen, eltalálnia nem sikerült, Savino pedig többször jól előzte őt meg (1-4). A második menetben is Mihály ment előre, de beugrásai után ezúttal sem találta igazán ellenfelét, igaz, az ekkor kapott kettőnél több pontot érdemelt volna, de nem tudott mit kezdeni riválisával (3-11).

A harmadik menettől - amikor a reklamálásért elküldött Balzsay Károly szövetségi kapitány már nem volt a teremben - sem változott igazán a helyzet, a tehetséges magyar mindent kiadott magából, ám ez most kevés volt és 19-7-re kikapott.

A folytatásban még két magyar lép szorítóba. Darmos József magyar idő szerint várhatóan 19 órakor kezd a román Petrisor Gananau ellen, míg Kurtucz Csaba (plusz 91) 20-kor az izraeli Yosef Abed Elghanival.

Korábban Bedák Pál (48) döntő fölénnyel verte a fehérorosz Anton Bekist és készülhet a pénteki elődöntőre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását