2024. április 27. - Zita

Amit a csiklóról feltételenül tudni kell

„Tudod hol van a csiklóm? Két centivel feljebb, mint ahol te azt gondolod...” – az idézett mondat Miranda száját hagyja el a Szex és New Yorkban, és egy igen aktuális problémára világít rá. Sok férfinek még mindig problémát jelent, hogy
2008. július 1. kedd 06:36 - Hírextra
Mi is az a klitorisz?

A klitorisz kis bimbószerű, a belső szeméremajkak tetejénél található, egy finom bőrréteg fedi. Mérete minden nőnél más: az átlagos 3 és 9 milliméter közötti, de van, ami ettől kisebb, és van, ami ettől nagyobb. Sokakat meg szokott lepni a tény, hogy a klitorisz a pénisszel egyenértékű szerv. Biológiai értelemben is helytálló ez az állítás, ugyanis, amikor egy nő felizgul, csiklója megtelik vérrel, és meg is nő.

És bizony sokkal könnyebb megtalálni, mint azt a fránya G-pontot, aminek olyan nagy divatja lett manapság. Ráadásul sokkal egyszerűbb eljuttatni egy nőt az orgazmusig a csikló segítségével, mint közösülés útján.

Mit csinálj vele?

Rengeteg módja van annak, hogy egy nő klitoriszát izgasd. Beszélj hozzá! Mond el neki, mit fogsz vele csinálni. Ez fel fogja izgatni a nőt, amitől a vérkeringése felgyorsul.

Ujjgyakorlat

Először is, legyen tiszta a kezed, és vágd le a körmödet! Kezdj azzal, hogy fogod a mutató és középső ujjadat és dörzsöld velük finoman a belső szeméremajkakat. Ettől be kell, hogy nedvesedjen. Ekkor az ujjbegyeiddel kezd el körkörös irányba masszírozni a klitoriszt. Kezdj lassan, figyeld a nő reakcióit, látni fogod rajta, ha már gyorsíthatsz a tempón.

Ha már kellő képen előkészítetted a talajt, és még nedvesebb lett, dugd be először csak az egyik ujjadat (majd ha már érzed, hogy hozzászokott a hüvelye az ujjadhoz, akkor dugd csak be a másikat is). Legyen egyenletes a ritmusa a ki-be mozgásnak.

Vibrátor

Ha a nőd nehezen jut el az orgazmusig, szerezzetek be egy vibrátort (lehet, hogy nem is kell venni, mert ott lapul a fiókja mélyén egy). Itt is fontos, hogy elég nedves legyen, de vibrátor esetében nem árt egy kis síkosítót is bevetni. Kapcsoljátok be a játékot, és ingereld vele a csiklóját, de ne folyamatosan. Mozgasd fel és le, vibráljon tőle az egész puncija.

Krémek

Lehet már olyan krémeket kapni, amik serkentik a vérkeringést a csikóban. Ettől sokkal érzékenyebbé válik a csiklója, és az orgazmust is könnyebben éri el.

Száj

Az ajkaid csodákat tudnak művelni egy nő csiklójával. A nyálad azonnal biztosítja a szükséges nedvességet, míg a nyelved lehet a klitorátor.

Pénisz

A legtöbben csak a közösülésre használják péniszüket, pedig a csikló izgatására is alkalmas ez a testrész. Támaszd neki és dörzsöld hozzá a csiklójához a behatolás előtt. Mikor már benne vagy, kérd meg, hogy folytassa ő maga csiklója izgatását. Ez a nő számára is izgató, és a férfi számára is igen izgalmas látvány.

Mielőtt elmerülnél a fentiekben!

Ne ess neki azonnal a csiklójának. Először az egész testében kell felkelteni a vágyat a szex iránt, és utána lehet csak jobban fókuszálni a kiemelt fontosságú pontokra.

Kezdj lassan és ne is nagyon gyorsíts a tempón. Figyelj oda, hogyan reagál arra, amit csinálsz vele, meg fogja mutatni neked, mikor jöhet a következő lépés.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását