2024. május 4. - Mónika, Flórián

Informatikai szakkiállítás

A közönség ötletei alapján alakul a legnagyobb magyarországi informatikai szakkiállítás programja, és mindent ki is lehet majd próbálni. Az újgenerációs mobiltelefonokkal kapcsolatban alapvető követelmény, hogy internetezni is lehessen velük.
2008. április 8. kedd 17:38 - Hírextra
Ez is jelzi, hogy közeledik a PC, a személyi számítógép utáni korszak, amelyben elmosódik a határ mobiltelefon és számítógép között. A fix-mobil integráció jegyében olvadt össze a korábban külön-külön rendezett Mobilshow és az Infomarket kiállítás és vásár is. Az egyesített rendezvény idén jelentkezik másodszor a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A rendezők ígérete szerint a kiállítás-vásár a tavalyinál is nagyobb és érdekesebb lesz. 2007-ben még csak kettő, idén már mind a három mobilszolgáltató megjelenik, és a négyezer négyzetméteres új D-pavilonban ott lesznek a készülékgyártók, valamint az internetszolgáltatók és még legalább hatvan kiállító 2008 újdonságaival, amelyeket mind ki lehet majd próbálni.

Új az időpont is: a négynapos rendezvény kora ősz helyett tél elején, november 6-án kezdődik, így a karácsonyi szezonra időzített akciók közül várhatóan sok a vásárral egybekötött kiállításon indul, és a látogatók az ajándékötleteiket is megvalósíthatják.

A közönségigények kiszolgálását szolgálja az ötletláda is a Mobilshow-Infomarket honlapján; már a héten be lehet dobni a javaslatokat, és a szervezők ezek alapján fejlesztik tovább a rendezvény kínálatát és programját - hangzott el az eseményt beharangozó budapesti sajtótájékoztatón kedden.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását