2024. május 3. - Tímea, Irma

Túszul ejtette vendégeit a fodrászat

Túszul ejtette két vendégét egy fodrászat, mert nem tudták kifizetni a hirtelen "felszökött" árat, mire a hatóság bezáratta a szalont.
2008. április 7. hétfő 14:59 - Hírextra

A fodrászat kirakatüvegén 38 jüan - 900 forintos - ár szerepel, ám a két egyetemista lánynak összesen 12 ezer jüanról - 280 ezer forintnyi összegről - kiállított számlát dugtak az orruk elé. Ennyiért több mint háromszázan is levágathatták volna a hajukat. A csaknem hanyatt eső lányoknál persze nem volt ennyi pénz, a fodrászat viszont nem engedte el őket.

Így aztán telefonon kértek kölcsön, ám csak 9800 jüant sikerült összekéregetniük, mígnem este tízkor a fodrászat mégis elengedte őket.

A lányok feljelentést tettek, a hatóság pedig fél millió jüanra - 12 millió forintra - megbírságolta és bezáratta a szalont, amely - mint kiderült - már korábban is becsapta több vendégét, százszoros túlszámlázással. A bezáratásnak nagy sikere volt: vagy száz környékbeli tapsa kísérte az utcán hatósági aktust.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását