2024. május 11. - Ferenc

Tehetségkutató nap

2008.04.25.-27. hétvégén a NIKE Golf demo napot és és golfversenyt szervez a tatai golf klub 18. szakaszos bajnoki golfpályáján, a NIKE GOLF márka magyar piacra való bevezetésének részeként. Lehetőség lesz a NIKE Golf termékek kipróbálására és természetes
2008. április 7. hétfő 17:42 - Hírextra

A Nike Golf és az Old Lake GC közösen tehetség kutató golf programot szervez április 26.-án szombaton, melyre 8 és 16 év között gyermekeket várnak, mindenkit, aki szívesen kipróbálná magát ebben a csodálatos sportban, a golfban. A program célja, hogy megtalálják a legtehetségesebb gyermekeket, vagyis a magyar Tiger Woods-ot.

Az érdeklődő gyermekek előzetesen regisztrálhatnak telefonon a +36 34 587 620-as telefonszámon vagy e-mailben a golfclub@oldlakegolf.com címen. Profi golfoktató segítségével bemutató oktatáson vesznek részt a jelentkező gyermekek. Az oktatás, gyakorlás alatt, szakavatott szemek figyelik a gyermekek mozgását, affinitását a golfhoz. A tehetség kutató program legügyesebb 3 résztvevője, az Old Lake Golf Club jóvoltából egy éven keresztül ingyen tanulhat az Old Lake GC golf iskolájában. A sikeres golfiskolai kezdéshez a NIKE GOLF ajándékcsomaggal járul hozzá.

A tehetségkutató programban való részvétel természetesen ingyenes, és semmilyen korábbi golfos ismeretet nem igényel.

Az eseményre minden érdeklődő gyermeket szeretettel várnak a szervezők!

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását