2024. május 5. - Györgyi

Kifüstölhetünk minden bajt

Nem kell hozzá sem orvos, sem szakértő. Csak meggyújtjuk és kifüstölünk minden bajt. Talán nem is hinnék, de a jól megválasztott gyertyák segítségével olyan szűnni nem akaró problémákra találhatunk gyógyírt, mint a fülzúgás, a gyulladásos megbetegedések v
2008. április 7. hétfő 19:31 - Hírextra
- A fül- és testgyertya kezelés egy több ezer éves ősi gyógymód. A fájdalmat, görcsöt, az energiák megakadása okozza, ezeket a gátakat a gyertyákkal fel lehet szakítani. Különböző gyógynövényeket tartalmaznak, amik a gyertyákon keresztül bejutnak a szervezetbe és így gyógyítanak. Ma már leginkább a méhviasz gyertyákat használják a kezelésekhez.

- A gyertyákat az akupresszúrás pontokra kell helyezni, amin keresztül ki tudják fejteni jótékony hatásukat. Minden pontnak megvan a maga funkciója. A kezelés előtt tanácsos bekenni és átmasszírozni a fület, hogy még érzékenyebb legyen. A gyertya felső peremét kell meggyújtani, alsó részére pedig nem árt egy kis gézt, vagy papír zsebkendőt tekerni, mert van, aki allergiás a méhviaszra. Ahogy meggyújtjuk a gyertyát, vákuum keletkezik és a füst kivágja a gyertya falára az ott lerakódott szennyeződést. Nyitott sebeknél, gennyes területeken nem szabad alkalmazni, illetve, ha valaki nyitott dobhártyával rendelkezik, fülbe nem, de fül mellé lehet.

A fülgyertya kezelés számtalan problémára nyújthat megoldást, például gyulladásra, fülzúgásra, fülzörejekre, nyaki feszültség oldására, de arcüreg gyulladásra is.

- A testgyertya kezelés szintén gyógyír lehet nőgyógyászati problémákra, emésztési zavarokra, a nyirokrendszer tisztítására, légút tisztításra vagy a stressz oldására is. Ezt a fajta kezelést akár otthon is elvégezhetjük, ha beszerezzük a megfelelő hozzávalókat és természetesen elég körültekintően járunk el.

Akit érdekel, a gyertya elégése után széttekerheti és megnézheti mi minden ’’jött ki’’. Ha az üledék sárgás, az régebbi, ha pedig barnás, az jelenlegi gyulladást jelez.

Forrás: natbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását