2024. május 2. - Zsigmond

Thierry Henry kereste a legtöbbet

Az elmúlt évben 17,4 millió euróval Thierry Henry, az FC Barcelona labdarúgója kereste a legtöbb pénzt a francia sportolók közül. Őt Tony Parker, az NBA-bajnok San Antonio Spurs kosarasa követte 9,6 millió eurónak megfelelő összeggel, míg a harmadik Patri
2008. április 5. szombat 08:40 - Hírextra

A 2007-es év első felét még Londonban, az Arsenal alkalmazásában töltő Henry jövedelmének 51 százaléka származott fizetésből, 17,4 százaléka a felszerelését biztosító szponzorától, 31,6 százalék pedig további támogatóitól.

A L,Equipe Magazine által összeállított lista első húsz helyezettje közül 17 labdarúgó. Parkeren kívül a ralivilágbajnok Sebastien Loeb (10., 5,3 millió euró) és a Phoenix Suns kosarasa, Boris Diaw (18., 3,7) a "kakukktojás".

A francia magazin közölte a Sports Illustrated korábbi összeállítását is a világ legjobban fizetett sportolóiról. Eszerint a golfozó Tiger Woods kereste a legtöbbet 2007-ben (81,7 millió eurónak megfelelő összeg), utána az ökölvívó Oscar de la Hoya (40,1), majd pedig a szintén golfozó Phil Mickelson (37,4) következett.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását