2024. május 3. - Tímea, Irma

Evezős hosszú távú verseny: Varga és Szabó nyert

A férfiaknál Varga Tamás, a nőknél pedig Szabó Katalin nyerte a normálsúlyú egypárok futamát az evezősök idénynyitó hosszú távú versenyén, Csepelen.
2008. április 5. szombat 21:30 - Hírextra

A férfi egypárevezősök mezőnyében a normálsúlyúak között indult a könnyűsúlyú Varga (Démász Bajai Spartacus), aki meg is nyerte a futamot, az őt követő öt versenyző egy percen belül ért célba, ami a táv hosszát is figyelembe véve - 6 kilométer - elég tömör mezőnynek számít. Haller Ákos nyolcadik lett.

Könnyűsúlyú egypárevezősben Varga párostársa, Hirling Zsolt (Vác Városi EK) bizonyult a leggyorsabbnak, míg kormányos nélküli kettesben Simon Béla és Vinkó Gáspár (Tisza Evezős Egylet) nyert.

A nőknél normálsúlyú egypárban Szabó Katalin (Vác) diadalmaskodott, míg a könnyűsúlyúaknál Hajdú Zsuzsanna (Csepel) ért elsőként a célba.

Az evezős válogatott tagjai legközelebb az április 25-i tájékoztató verseny keretében szállnak vízre, majd 26-27-én következik a Simády Béla-emlékverseny Szegeden. Azon dől majd el, hogy mely egységek utazhatnak a májusi müncheni Világkupa-viadalra.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását