2024. április 29. - Péter

Szexuális játékok

Ezek a módszerek arra szolgálnak, hogy egy pillanat alatt új impulzust kapjatok az örömszerzésre, új szín kerüljön szexuális életetekbe.
2008. április 4. péntek 13:05 - Hírextra
Felejtsd el Harry Pottert, vannak sokkal izgalmasabb történetek is!

Mit csinálj a pasiddal?

Vegyél elő egy történetet saját szexuális repertoárodból, vagy nyúlj le egy sztorit valamelyik régi szexlapból, és porold kicsit le az egész históriát. Vidd barátodat a hálószobába, dugd ágyba, ülj az ágy melletti székre, vegyél elő egy öreg könyvet, nyisd fel, tedd öledbe, aztán mesélj el egy igen sikamlós, nagyon szexis, forró erotikától fülledt történetet, valami olyat, amiről még álmodni se mert. Közben ő foglalkozhat magával, de téged megérintenie tilos. Hagyd, hogy önkielégítse magát, miközben te közelítesz történeted tetőpontjához.

Mit csinálj a csajoddal?

A barátnődről: játsszátok el most azt, ami igen gyakori a női vágyfantáziákban: szex egy idegennel. Először is kösd be barátnőd szemét, aztán kezét is kösd hátra. Vezesd be egy üres szobába, s néhány percre hagyd egyedül. Majd csendesen lépj be a szobába, állj meg mögötte, s meséld el neki, hogy te vagy az az idegen, akinek ő már régóta tetszik. Tudod, hogy van barátja, de most mégis elfogadta, hogy ismeretlen rajongójával találkozzon egy szállodai szobában.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását