2024. május 8. - Mihály

Zimány Linda, a férfikiképző

A csinos modell pálcát ragadna, és móresre tanítaná az összes férfit, aki nem hajtja le a vécéülőkét.
2008. április 3. csütörtök 12:55 - Hírextra
Ha létezne férfiképző, a szőkeségnek máris lenne néhány órajavaslata, miképpen kellene idomítani a férfiakat egy kis illedelmességre.

– Hogyan értsük meg a nők nyelvét? – ezt a tárgyat legalább fél évig oktatnám. Ugyanis fontos, hogy a férfiak rájöjjenek, miképp udvaroljanak stílusosan, ne pedig sörrel a kezükben böfögjenek. Arra is lenne egy-két tanácsom, milyen helyzetekben legyen a pasi kedves, mikor érzékeny, és hogyan szexi. De a legfontosabb - amiből csak az ötös fogadható el – hogy tolerálja a férfi a nő vásárlási szokásait. Ne kérdezgesse állandóan, hogy miért vettem még egy cipőt – fakadt ki Zimány Linda, modell.

Linda ’’tanárnői’’ pályafutását már gyakorolta a magánéletében is, több-kevesebb sikerrel.

- Gyökeresen megváltoztatni valakit nem lehet. Mindig próbálok kompromisszumot kötni. Többnyire adnak a véleményemre a férfiak, sőt, ha egy nő mondja ki a szakítást azonnal le tudnak menni ’’kutyába’’ és ők lesznek a mintapasik. Azonnal próbálják helyre hozni, amit elrontottak. Nem szakítottam azért férfival, mert rossz tulajdonságai voltak, ehhez sokkal összetettebb dolgok kellenek. Ha 300-szor kell neki elmondanom, hogy hajtsa le a vécéülőkét, megteszem, maximum az ebből fakadó sok veszekedés lesz a végső ok a szétválásra – árulta el a Netbulvárnak Linda.

A csinos modell szerint a legnehezebb az idősebb pasikat megváltoztatni, mert bennük már kialakult az ideális nőről egy kép, és ha nem azt kapja, illetlen lesz a párjával.

- Nincsenek különleges taktikáim, mindig észérveket használok. Arra hívom fel a partnerem figyelmét, miért jó neki, illetve nekem, ha figyelmesebb és toleránsabb.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását