2024. április 26. - Ervin

"TérErő - kortárs alkotók gondolatai és művei a jövőről"

"TérErő - kortárs alkotók gondolatai és művei a jövőről" címmel rendeznek tárlatot Budapesten, a Műcsarnokban, ahol 12 kortárs művész 144 alkotáson keresztül vall a mobilitás világáról, a kommunikáció szabadságáról - tájékoztatta Hámori Viktória, az esemé
2008. április 3. csütörtök 09:05 - Hírextra
A június 2-án megnyíló, egyhetesre tervezett kiállításon Bernát András, Bukta Imre, Chilf Mária, Csurka Eszter, dr. Máriás, Duliskovich Bazil, fe Lugossy László, Nádler István, Roskó Gábor, Soós Tamás, Swierkiewicz Róbert és Szücs Attila 12-12 festményét láthatják az érdeklődők.

A K. Petrys Ház és a T-Mobile közösen indította el képzőművészeti kezdeményezését. A TérErő projekt olyan gondolatébresztő sorozat, amelynek keretében a művészek az alkotásokon túl interjúk, portréfilmek formájában is számot adnak motivációikról, felvetéseikről, gondolatvilágukról.

Az érdeklődők albumot is kézbe vehetnek majd, a kommunikáció és a művészet témakörét felölelő gyűjtemény a képek mellett az azokhoz kapcsolódó beszélgetések írott változatát, Spiró György író előszavát és Petrányi Zsolt művészettörténész esszéit foglalja magában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását