2024. április 25. - Márk

Négyes döntő a címvédő nélkül

Pénteken és szombaton rendezik meg Szombathelyen a férfi kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjét, amely biztosan címvédés nélkül zárul majd.
2008. április 3. csütörtök 11:41 - Hírextra
A Final Fourba ugyanis nem kvalifikálta magát a tavaly győztes (és bajnok) Szolnok, amelyet már a nyolcaddöntőben búcsúztatott a Dombóvár. A Tisza-partiak távollétében a hazai pálya előnye - no meg az NB I éllovas pozíciója és alapszakaszának megnyerése - egyértelműen a Falco mellett szól. Az első kupadiadalukra hajtó vendéglátók orra alá az elődöntőben az Albacomp törhet borsot, míg a másik ágon a háromszoros győztes Atomerőmű és a hat serleggel "MK-specialista" Körmend csatázik.

Az Arena Savariában sorra kerülő eseményre csak kétnapos belépőt hoztak forgalomba, a helyre szóló jegyek 7000, a nem helyre szólóak 6000 forintba kerülnek. A szövetség honlapja szerint az Albacomp 100, a Atomerőmű pedig 150 belépőt igényelt, a többi - több mint 3000 darab - tiketten vélhetően a két vasi gárda szurkolói osztoznak.

A négyes döntő programja:

péntek, elődöntő:
Atomerőmű SE - Polaroid-Lami Véd Körmend 15:30 ó
Falco KC-Szombathely - Albacomp 18 ó
szombat, helyosztók:
a 3. helyért 12:30 ó
döntő 15:15 ó
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását