2024. április 18. - Andrea, Ilma

Ne főzzééé le!

Jövő héten háziállatokban bővelkedik az eredeti vendégjáró valóságshow, a Hal a tortán. Hétfőn a Crystal énekesének, Kasza Tibinek a főztjével és egy ajándékba kapott macska tetemével ismerkedhetünk meg, akit kivillanó mellekkel követ McDucky, majd szerdá
2008. április 3. csütörtök 15:50 - Hírextra
Kasza Tibi mézzel önti le Lui Padre haját

A Hal a tortán jövő heti első vendéglátója Kasza Tibi izgatottan kezd hozzá négyfogásos menüsorának elkészítéséhez, ezért ideje korán legurít egy-két kupica pálinkát, amit olykor egy pohár borral öblít le. Mindeközben a gyümölcsökkel zsonglőrködik. Tibi igazán otthon érezi magát a konyhában. Az este során azonban nem kevés ellentét adódik a csapat tagjai között. Tibi annyira kiborul Padre-ra, hogy egy üveg mézet borít Padre fejére.

Kivillannak MCDucky mellei

Kedden McDucky már a bevásárlásnál kiborul, ugyanis a köztudottan fradi drukker rapper mindenhol lila szatyrot kap - pedig az nem a zöld sasok kedvence. De ez csak a kezdet! Duckynak a konyhában sincs nagy szerencséje: a hűtőből kiborulnak a tojások, az ételből kifelejti a krémsajtot, majd leveri az összes poharat, amelyek apró pici darabokra törnek. A menüjével sem arat valami nagy sikert, főleg hogy a vendégek szerint Ducky kutyája több helyen is megjelölte lakást - borzalmas szag van -, így ahelyett hogy elfogyasztanák a túlsózott étkeket, nekilátnak felmosni, Szűcs Judith-tal az élen.

Kirekesztették a Mágust - kasza Tibi pizzát rendel

Lui Padre üveggömbjétől várja a segítséget, és meg is látja jövőt, osztrigát fog készíteni, de előtte egy kis reggeli tornával melegít be. A mágus a bevásárlás alatt folyamatosan csajozni próbál, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Hazatérve megvarázsolja tűzhelyét, és neki is lát a finom fogások elkészítésének: csiga, osztriga és sóval, borssal panírozott békacomb. Tibi olyan rosszul lesz az osztrigától, hogy feladja a harcot, és titokban pizzát rendel. Az olasz tésztacsodával hatalmas meglepetést szerez a többieknek, akik időközben kirekesztik társaságukból Padret.

Szűcs Judit elalszik főzés közben

Judith csütörtökre teljesen kimerül. Az ételek előkészítése közben elmegy aludni, így nővérére vár a nagy feladat, hogy főzzön valamit. Igazából az sem lett volna, ha nem főznek semmit, ugyanis az arab specialitások senkinek sem ízlettek. Az este érdekessége, ha már előző nap nem tudott becsajozni Lui, most rástartol Judith lányára, aki elmenekül az asztaltól. Valószínűleg az énekesnő is érzi, hogy talán mégsem kellene erőltetni az ételkülönlegességeket, hastáncosokkal próbálja elvonni vendégei figyelmét.

Zámbó Árpy beleszeret Zsófikába

Végül a hét utolsó versenyzője Zámbó Árpy, aki már reggel megvásárolja Zsófikát, a hófehér tyúkot, akit később mégsem vág le, inkább megtartja. Péntek lévén mindenkinek kijár a jóból, Árpy húslevest készít, amire már hétfő óta áhítoztak a csapattársak. Hogy a tyúk helyett mi kerül a levesbe, az a jövő heti Hal a tortán című műsorból mindenképpen kiderül. Árpy mindenestre igazán otthonosan mozog a konyhában, de erről és sok más érdekességről győződjenek meg Önök is saját szemükkel minden hétköznap 16:25-től a TV2 vendégjáró valóságshowjából.

Az e heti versenyzők is joggal mondhatják: Ne főzzééé le!

Hal a tortán hétfőtől péntekig 16:25-kor a TV2 műsorán.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását