2024. május 14. - Bonifác

Kyokushin karatésok versenye

Több mint másfélszázan neveztek a kyokushin karatésok Hungarian Open elnevezésű, hagyományos nemzetközi versenyére, amelyet ugyancsak tradicionálisan Szolnokon rendeznek meg, ezúttal e hét szombatján.
2008. április 3. csütörtök 15:18 - Hírextra
A Magyar Kyokushin Karate Szervezet (MKKSZ) meghívására több európai ország - köztük a kontinens legerősebb karatenemzetei közé tartozó Oroszország, Litvánia, Bulgária, Ázsiából pedig Kazahsztán - küldi el versenyzőit a Tiszaligeti sportcsarnokba, ahol szombat délelőtt bonyolítják le a formagyakorlatok selejtezőit és döntőit, délután és este pedig a súlycsoportos full-contact kumitében, azaz a teljes erejű ütéseket és rúgásokat megengedő küzdelemben mérik össze tudásukat a résztvevők a bajnoki címekért.

A Hungarian Open díszvendége lesz Mészáros Attila Svédországban élő karatemester, a magyarországi kyokushin egyik alapítója, aki jelenleg a WKO világszervezet alelnöke.

A versenyt a tavaly 30. születésnapját ünneplő szolnoki Banzai Karate Kai szervezi Furkó Kálmán mesternek, az MKKSZ elnökének vezetésével.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását