2024. május 3. - Tímea, Irma

Cirkuszparádé egész nyáron

A legnagyobb vonzerőt valószínűleg a állatszámok jelentik, de nem hiányoznak a bohócok, erőemelők, zsonglőrök és artisták sem a Fővárosi Nagycirkusz legújabb műsorából, a Cirkuszparádéból, amelynek bemutató előadására szombaton kerül sor.
2008. április 3. csütörtök 18:32 - Hírextra
Tavaly show jellegű előadást láthatott a közönség, míg idén nyáron klasszikus stílusú műsor várja az érdeklődőket. Az úgynevezett hagyományos cirkuszokat mindig a híres artista dinasztiák jellemezték, nincs ez másként most sem, a műsor nagy részét a csaknem 140 éve alapított Togni cirkuszcsalád előadása képezi.

Bár a vadállatok egyre inkább kiszorulnak a cirkuszból, a nézők szeretik, ha állatos produkciót is láthatnak, ebben nem lesz hiány a nyári műsorban. Andalúz telivérek, pónilovak, elefántok és rózsaszín, valamint fehér tigrisek is szerepelnek majd a porondon - ismertette a részleteket Pósfai Zoltán, sajtószóvivő a csütörtöki tájékoztatón.

A Cirkuszparádén fiatal magyar előadóművészek is fellépnek. Nagy sikerre számíthat az Eötvös zsonglőr duó. Először lép fel a Fővárosi Nagycirkusz műsorában a Rhönrad trió, amely egy két méter átmérőjű kerékben állva mutat be akrobatikus ügyességi számokat. A bungee jumping (gumiköteles ugrás) csoport egy veszélyes, de nagyon látványos attrakcióra készül, de talán a legnagyobb meglepetést a Silver power duó okozza majd, amelynek tagjai - egy férfi és egy nő - elképesztő emelő számot adnak elő. A műsor három indiai elefánt produkciójával és látványos fináléval zárul.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását