2024. április 19. - Emma

10 jel, amiből tudhatod, hogy tetszel neki

Nem olyan könnyű valaki tudtára adni, hogy tetszik. Ugye? De van néhány jel, amiből egyértelmű, hogy bejössz neki!
2008. április 3. csütörtök 21:10 - Hírextra
1. A felsőteste

A pasik szeretnek hatalmasnak és erősnek tűnni a nő előtt, akit kiszemeltek! Ezért irányítsd a tekinteted a vastag karjára, az izmos hátára, vagy a széles vállára! Ettől büszkeség tölti el, és vonzóbbnak érzi majd magát!

2. Az ujja

Ugye megfigyelted már, hogy a férfiak a zsebükbe dugják a hüvelykujjukat, mikor állnak. Na, mindezt azért, hogy a tekintetedet a nadrágjára, és annak tartalmára irányítsa! Kísérletek igazolják, hogy a nők ösztönösen a pasi két lába közé néznek legelőször, amikor szembe jön velük az utcán. Ha észre veszi, hogy a hüvelykujja irányába nézel, tudni fogja, hogy tetszel neki!

3. A hangja

Mi az, amivel egy pasi kitűnhet egy falka férfi táraságából? A hangja! Ha megemeli a hangját, egyértelműen fel akarja hívni magára a figyelmet. Talán épp a tiédet….

4. A szeme

Az emberek beszélgetés közben leginkább a másik szemébe néznek, néha-néha a szájára pillantva. Minél vonzóbbnak találod a másikat, annál többször nézed a száját, így a szemed folyamatosan egy háromszöget ír le: két szem és ajkak!

5. A füle

A pasi, akinek tetszel, nemcsak meghallgatja, amit mondasz, de meg is jegyzi! Majd megismétli, persze már a saját stílusában! Aki tetszik, annak átveszd a stílusát! Ez a nőkre, és a férfiakra egyaránt vonatkozik!

6. A testtartása

Ha két ember tetszik egymásnak, akkor nemcsak a beszédet, de a testtartást is átveszik egymástól. Ha ülsz, épp veled szemben teszi le a sörét; ha állsz, ő is felkel; ha kezeidet az asztalon hagyod, ő is követni fogja!

7. Ahogy szólít

Gyakran mondja ki a neved, beszélgetés közben? Jó jel. Ez annak a jele, hogy csak rád figyel, csak neked beszél! Intimitás és személyesség!

8. Az érintése

A pasik nem szívesen érintik meg sem a barátaikat, sőt még a szeretteiket sem! Ezért ha megérint, megsimogatja a karodat, egyértelműen tetszel neki!

9. A haja

Hátrasimítja a haját, és ha hosszú, akkor feltűnően összeköti? Ezzel akarja mutatni a nőnek, hogy micsoda férfi ő. Olyan, aki odafigyel magára! A kicsi, de feszes copf az erős jellemértől árulkodik!

10. A stílusa

Ha próbál mosolyt csalni az arcodra: legyen az néhány vicces történet vagy apró ugratások, fel akarja hívni magár a figyelmét! Egymás ugratása már óvodában is sokat jelentett, felnőtt korban, pedig egyértelmű jelzés!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását