2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A bronzért küzdhetnek, kvóta nincs

A szabadfogású Wöller Gergő (60 kg) és Ligeti Dániel (96) elbukott elődöntőjével a bronzéremért folytathatja szereplését a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
2008. április 2. szerda 12:56 - Hírextra

Ugyanakkor egyiküknek sincs már esélye arra, hogy az Eb-n ötkarikás kvótát szerezzen, miután súlycsoportjaikban olyan versenyzők kerültek be a fináléba, akiknek még nem volt olimpiai helyük.
A viadal honlapja szerint Wöller második mérkőzésén legyőzte az észt Jaanek Lipst, majd az elődöntőben kikapott a francia Didier Pais-tól. A bronzéremért a német Samet Dülgerrel vagy a román George Bucurral kell megküzdenie.

Hasonlóan járt Ligeti is, aki második találkozóján megverte a román Mihai Stroiát, ezután viszont alulmaradt az ukrán Georgij Tivilovval szemben. A harmadik helyet a török Hakan Koc vagy a francia Vincent Aka legyűrésével szerezheti meg.

A már olimpiai kvótával rendelkező Hatos Gábor (74) egy vereséggel búcsúzott, miután az őt legyőző a török Ahmet Gülhan nem jutott be a fináléba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását