2024. április 28. - Valéria

Gyurcsány: nem kell a sokkterápia

Sok tárgyalás következik, még több találgatás, végül megállapodunk - nyilatkozta a Népszabadságnak még hétfőn délután, az SZDSZ ügyvivői testületének döntése előtt a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc szerint mivel az SZDSZ-szel folytatott vita politikai te
2008. április 1. kedd 09:07 - Hírextra

A lap keddi számában megjelent interjúban a kormányfő azt mondta: valójában a sokkterápia SZDSZ-es modellje áll szemben a mérsékelt reformok szocialista politikájával. A színfalak mögött hónapok óta folyt a küzdelem a két koncepció között - fűzte hozzá.

A kormányfő az SZDSZ korábbi javaslataira utalva azt közölte: nem hajlandók hozzájárulni semmiféle újabb megszorításhoz. Úgy vélte, csak annak az átalakításnak van értelme, amit el lehet fogadtatni az emberekkel.

Kétfrontos harcot vívunk. Egyrészt a Fidesz ellen, amely minden változást visszautasít, másrészt az SZDSZ-szel is vitázunk, mert ők sokkterápiát alkalmaznának - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását