2024. április 25. - Márk

Divatparádé pesten

A magyar divatszakma és szépségipar első közös bemutatójára készülnek a szervezők: a Fashion Trend divatkiállításra április 25. és 27. között kerül sor a VAM Design Centerben. Mintául a patinás Milánói és a Párizsi Divathét szolgál - állítják a rendezők.
2008. április 1. kedd 16:10 - Hírextra
A helyszín a VAM Design Center 11 ezer négyzetméteres izgalmas, Király utcai többszintes épülete. A rusztikus régi falak és az üvegtetővel fedett, 670 négyzetméteres aula érdekes keretet nyújt a nagyszabásúra tervezett eseménynek.

A tervek szerint napi hét divatbemutatót tartanak, lesz kiállítás és vásár a legnevesebb divatmárkákból. A szépségipar is naponta több bemutatóval demonstrálja majd a legújabb sminkrendeket. Az érdeklődőknek szépség-tanácsadással is szolgálnak a jelenlévő szakemberek.
A szervezők bíznak benne, hogy a háromnapos rendezvény közvetlen kapcsolatot hoz létre a vásárlók, a divattervezők, a gyártók és a forgalmazók között.

Esténként partikat, élő koncerteket szerveznek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását