2021. április 11. - Leó, Szaniszló

Röhejes halál - ismételve

Röhögőgörcsöt kapott halálhír beolvasásakor a BBC 4 brit rádiócsatorna egy műsorvezetőnője, ám a hallgatóságnak annyira tetszett kacagása, hogy közkívánatra megismételték az akaratlan produkciót.
2008. március 31. hétfő 13:18 - Hírextra
A nevethetnékjével nem bíró hölgy, Charlotta Green, nem kezdő. Túl gyakran nem történik meg vele ilyesmi, de már volt rá példa: tíz évvel ezelőtt is röhögőgörcsöt kapott adás közben. Akkor viszont legalább nem egy halálhír beolvasásakor. Ezúttal Abby Mann, a múlt héten, 81 évesen elhunyt amerikai forgatókönyvíróról szólva fogta el a röhögés. Persze nem ezen nevetett, hanem egy előzőleg bejátszott, 1860-as lemezfelvételre tett megjegyzésen. Ez volt a világ első lemezfelvétele, amelyen egy nő énekelt egy francia dalt, a stúdió egyik munkatársa pedig megjegyezte, hogy úgy hangzik, mint egy méh zümmögése egy üvegben.

A megjegyzés nem túl vicces, Green mégis ellenállhatatlanul annak tartotta, később pedig már önnön kellemetlen helyzetén kacagva nem tudta abbahagyna a röhögést.

Azt nem gondolta volna, hogy hatalmas sikert arat, a hallgatóság valóságos telefonostrommal követelte a röhögőgörcs ismétlését.

A BBC szerkesztősége természetesen bocsánatot kért Abby Mann családjától, remélve, hogy megértik, nem a halálhíren derült sem hírbeolvasónőjük, sem hallgatóságuk.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását