2024. július 14. - Őrs, Stella

Nem érdekel, hogy meghalt, a lakbért ki kell fizetnie!

Egy 19 évesen elhunyt észak-ír diáklány családját arra kényszerítik, hogy fizessék lányuk után a tanév végéig esedékes lakbért. A másodéves Shauna McCann a liverpooli egyetemen tanult gyógypedagógusnak, idén januárban bekövetkezett hirtelen haláláig.
2008. március 31. hétfő 10:18 - Hírextra
A lány bérlakását kiadó cég a szülőktől követeli a fennmaradó lakbér kifizetését a tanév végéig. A Brownlow ügynökség azzal érvel, hogy a diák halálával megszegte a szerződési feltételeket, és mivel a szülők léptek fel az ügyletben kezesként, fizetniük kell. Ellenkező esetben jogi útra terelik a követelést.

A diák szülei nyilatkozata szerint az ügy csak tetézi a lányuk elvesztése okozta fájdalmat. Shauna halálát követően a februári lakbért leemelték a lány bankszámlájáról. A márciustól júniusig fizetendő összeg 833 font, azaz csaknem 300 ezer forint.

Mint Mickey Brady, a Sinn Fein egyik képviselője az észak-ír lapoknak elmondta, politikai pályafutása alatt még nem találkozott ennyire embertelen hozzáállással.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását