2024. április 29. - Péter

50 fölött féláron

Több mint száz helyszín kínál ötvenszázalékos kedvezményt szerdán, az Idősek Világnapján azoknak, akik elmúltak ötvenévesek.
2008. szeptember 30. kedd 13:07 - Hírextra
Éttermek, szállodák, mozgásközpontok, fodrászok, látszerészek csatlakoztak a kezdeményezéshez, amelyet Szeniorszerda néven indítanak el első alkalommal a szervezők a Torkos Csütörtök és a Mozgós Péntek mintájára. A szolgáltatások között szerepel néhány különlegesség is, például kedvezménnyel iratkozhatnak be az 50 felettiek szerdán kerámiaoktatásra, de feleannyiba kerül az ügyvédi szolgáltatás is egyes helyeken. Még tetoválószalon is kínál ötvenszázalékos árengedményt ezen a napon a szenioroknak.

Szerdán a Máv-Start egyes vonatain kedvezményes lesz az étkezőkocsik kínálata és lényegesen kevesebbért látogathatják a Fővárosi Állat- és Növénykertet is ezen a napon az ötvenfelettiek.
A helyszínek listája a www.seniorszerda.hu oldalon megtalálható.

A Szeniorszerda célja, hogy ráirányítsa a figyelmet erre a korosztályra. Magyarország lakosságának közel harmada 50 év feletti, akik jelentős vásárlóerővel, erős aktivitással bírnak és érdeklődnek a különböző programok iránt, ám méltatlanul kevés figyelmet kapnak - tudatta Galambos Róbert szervező.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását