2024. április 26. - Ervin

Visszatér az RTL Klub sztárja - megújul a Barátok közt!

Igazi nehézfiú a képernyőn: Kárpáti Levente visszatér az RTL Klub-hoz! Nem is akárkit alakít majd – Walter szerepében börtönviselt szereplő érkezik a Mátyás király térre.
2009. május 4. hétfő 09:59 - HírExtra
Berényi Miki és Bartha Zsolt megpróbálja rávenni Waltert, hogy tegyék tönkre Claudiát. Claudia azonban keményebb nő annál, mintsem hogy három dörzsölt fickó sikeresen szövetkezzen ellene – a történet vége pedig az, hogy… hogy… nézzék meg az RTL Klub képernyőjén futó Barátok közt legújabb epizódjait, s akkor kiderül – már ha van hozzá gyomruk.

– Érdekes, összetett figurát, egy dörzsölt fickót alakítok, aki már a börtönt is megjárta, de ismét talpra állt – mesélte a Waltert alakító Kárpáti Levente. – Megpróbálom valamennyire szerethetővé tenni, kíváncsi leszek, hogyan fogadja majd a közönség – tette hozzá az eddig a színházi szakmában megbecsülésnek és köztiszteletnek örvendő Kárpáti.

Kérdés azonban, hogy az ország egyik legigénytelenebb, de kétségkívül legnépszerűbb sorozatában való szerepvállalása mennyire fogja tönkre tenni a pályáját…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

massaro
2009. május 4. 11:08
Ha a Barátok közt a legigénytelenebb, akkor milyen a Jóban rosszban. Az hihetetlenül gagyi, tele rosszabbnál rosszabb "színészekkel". Nézhetetlen.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását