2024. május 3. - Tímea, Irma

Bíróság előtt a profi kosaras

Lopott autót vezetett, ezért áprilisban bíróság elé kell állnia Isaiah Ridernek, aki korábban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) több csapatában is megfordult.
2008. március 31. hétfő 08:21 - Hírextra

A 37 éves ex-játékost a hétvégén vették őrizetbe, miután nem állt meg a piros lámpánál és az ezt észlelő rendőrök igazoltatták. A papírok ellenőrzésekor kiderült, hogy az általa vezetett kocsit korábban eltulajdonították Los Angeles déli részén. A volt kosaras 25 ezer dollár óvadék fejében távozhatott az őrszobáról.

Rider 1993-ban lett profi, játszott többek között a Minnesota Timberwolvesban, a Portland TrailBlazersben, az Atlanta Hawksban, a Los Angeles Lakersben és a Denver Nuggetsben. A pályafutását 2001-ben fejezte be.

Karrierje során és azt követően többször is összetűzésbe került a törvénnyel kábítószerezés, bántalmazás és más bűncselekmények miatt. Az NBA-ben is híres bírsággyűjtögető volt: az edzéstől való távolmaradástól kezdve a szurkolók leköpéséig számtalan ügye miatt megbüntették.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását